Definitieve ontharing: PLS3

Met het PLS3 toestel van de Zweedse Photo Nova fabrikant hebben wij een absoluut toptoestel in huis. Dankzij enkele zeer opmerkelijke verbeteringen aan de bestaande systemen is de PLS3 krachtiger en doeltreffender dan vele andere die op de markt zijn.

Een veilige en definitieve ontharing.

Uitgebreide uitleg
ik heb een vraag
Hebt u na het lezen van de uitleg over een bepaalde behandeling nog vragen, aarzel niet om ze ons te stellen. Dit kan telefonisch of uiteraard ook in de winkel.
051/20 23 94

Voor wie zijn de behandelingen geschikt?
De behandelingen met de PLS3 zijn geschikt voor elk huidtype. Het kan worden toegepast bij zowel mannen als vrouwen en over het gehele lichaam en gezicht. Omdat er in lichtblonde, grijze en witte haren nauwelijks kleurpigment aanwezig is, is de PLS3 voor deze haarkleuren minder geschikt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Om te begrijpen hoe de PLS3 werkt is het van belang om te weten hoe het haar groeit. De haargroei verschilt bij iedereen, afhankelijk van leeftijd, hormonen en eventuele medicatie. Ondanks vele verschillen groeit bij iedereen een haar vanuit de haarwortel en doorloopt 3 ontwikkelings¬fases; de actieve groei-, de overgangs- en de rustfase. De behandeling heeft alleen effect tijdens de actieve groeifase. Haren in de rustfase moeten dus "wachten" tot ze zich in de actieve groeifase bevinden. Hierdoor is het noodzakelijk de behandeling te herhalen zodat alle haren de groeifase hebben doorlopen.

Afhankelijk van bovenstaande informatie, zijn er gemiddeld 6 à 8 behandelingen nodig, maar dit is vooraf niet met zekerheid te zeggen. Er zijn instituten die beweren met minder behandelingen alle haargroei te laten verdwijnen. Laat u hierdoor niet verleiden. Er bestaat geen methode die sneller werkt; wat men ook beweert. Sommigen zullen met minder behandelingen tevreden zijn omdat ze al tevreden zijn wanneer het meeste van hun haar is verdwenen. Iedereen is vrij om zelf te bepalen wanneer men de behandeling stopt.

Kunnen er haren terugkomen?
Als klant mag u een definitieve vermindering van haargroei verwachten. Door de behandeling raken de haarzakjes definitief beschadigd. Behandelde haren komen niet meer terug!!! Garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats is niet mogelijk. Onder invloed van veranderingen in het lichaam (o.a. hormonale veranderingen of door bepaalde medicaties) is het altijd mogelijk dat "slapende" haarfollikels opnieuw actief worden die tijdens de behandelingen in rust waren. Ook kunnen in de loop van de tijd nieuwe haarzakjes ontstaan, waaruit weer nieuwe haren kunnen groeien. Dit is een natuurlijk proces en deze haartjes zouden ook spontaan ontstaan zijn bij een onbehandelde huid. In een jaarlijkse onderhoudsbehandeling verwijderen wij voor u deze losse resthaartjes tegen een sterk gereduceerd tarief, indien de te behandelen zone slechts voor helft dient behandeld te worden.

Om de hoeveel tijd zijn de behandelingen?
Elke behandeling geschiedt met een tussen liggende periode. Bij behandeling in het gezicht is dit om de 4 tot 6 weken en op het lichaam om de 8 weken. Het is zéér belangrijk om deze tussen liggende periodes aan te houden omdat ze rekening houden met de haargroeicyclus.

Hoe verloopt een behandeling?
Het te behandelen gebied dient u zelf 1 dag  van tevoren te scheren. Het gebied wordt voor de behandeling van een licht geleidende contactgel voorzien en vervolgens worden korte, krachtige lichtflitsen gegeven. De eerste dagen na de behandeling groeien de haren gewoon door. Na 2 weken beginnen de haartjes uit te vallen en na circa 3 à 4 weken zijn heel wat haartjes op het behandelde gebied definitief verdwenen.

Is de behandeling pijnlijk?
De meeste mensen die een behandeling hebben ondergaan vergelijken dit met het gevoel van een elastiekje dat op de huid wordt geschoten. Dus hooguit wat irritant maar niet echt pijnlijk. Een belangrijk voordeel van de PLS3 is dat men toonbaar blijft direct na de behandeling.

Veiligheid van de PLS3
De PLS3 is CE en FDA (Food en Drugs Administration in de U.S.A.) gekeurd. Het voldoet dus aan de strenge Europese en Amerikaanse eisen voor veiligheid!

Indien u wilt starten
Is het van essentieel belang dat u minimaal 6 weken vooraf aan de behandeling het te behandelen gebied niet meer harst, epileert of blootstelt aan zon of zonnebank.

Contra-indicaties
In sommige gevallen mag een IPL lichtflitsbehandeling niet worden gebruikt:

 • Men mag niet in behandeling zijn met sommige antibiotica of sommige andere medicatie
 • Op het moment actieve herpes hebben
 • Zwanger zijn
 • Sint-Janskruid innemen of op de huid smeren
 • Roacutane of Tigason tegen acné nemen
 • Personen met epilepsie worden niet behandeld
 • Huidkanker

Aanbevelen tijdens de gehele behandelingsperiode
Wij verzoeken u onderstaande aanbevelingen strikt op te volgen ten gunste van de behandelin gen en om zo dus het beste resultaat te behalen.

 • Het tussendoor verwijderen van de haartjes met een pincet verstoort de haargroeicyclus. Dit geldt ook voor een epileerapparaat (epilady of satinelle). Ook harsen doet het effect van de behandeling teniet. Indien u tussendoor toch ongewenste haartjes wil verwijderen kunt u gebruik maken van een scheermesje of scheerapparaat.
 • Omdat uw huid bruin wordt door toename van pigment is het raadzaam om niet te zonnebaden gedurende de gehele behandelingsperiode.
 • Vier weken voor de behandeling gebruikt u beter geen bruin zonder zonproduct.
 • Gebruik vóór de behandelingen geen deodorant, bodymelk, parfum of make-up op de zone die behandeld moet worden.

Tot slot
De PLS3 is de veiligste, meest huidvriendelijke en het effectiefste IPL-systeem voor definitieve ontharing binnen de cosmetische sector. Maak een einde aan de vaak lastige en pijnlijke manier van ontharen en start er nu mee!

Een paar redenen om vandaag nog te beginnen:

 1. De ontharing is definitief
 2. Licht tintelend gevoel, slechts klein ongemak
 3. Medisch getest en veilig
 4. Goedkoop op termijn
 5. Altijd glad en nooit meer stoppels
 6. Nooit meer huid irritaties na het scheren of harsen
 7. Geen ingegroeide haartjes meer
 8. Zonder zorgen op vakantie en steeds een verzorgd gevoel


Definitieve ontharing is niet voor iedereen mogelijk. Er moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Te bleke of grijze haren, een te donkere huidskleur of gebruik van bepaalde medicatie of te grote lichtgevoeligheid van de huid kunnen ervoor zorgen dat de behandelingen geen of onvoldoende resultaat op leveren. Voor elke eerste behandeling onderzoeken wij bij iedere klant of de behandelingen resultaat zullen geven.

Environ

Endermolift

Ontharing

Shiseido: basis verzorging

Wimperlifting

Shiseido express verzorging

Gelaatsverzorgingen

Shiseido zen-verwen verzorging

Skin Rejuvenation PLS

Shiseido zuiverende verzorging

DERMAROLLER

Shiseido Future Solution LX Yutaka verzorging

OxyGeneo + TriPollar

Shiseido exclusieve manverzorging

Lichaamverzorging

Hot stone massage

Shiseido behandeling met alginaatmasker

Spraytanning

Kruidenstempelmassage

Kleurenanalyse

Kaarsmassage

LPG endermologie

Lichaamsmassage

lichaamsverzorging

Harsmethode

T-away

Duo cabine

Foreo Luna

Wij maken gebruik van cookies

De website van Vancora maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie