Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Definitieve ontharing: PLS3

Met de PLS3 van het Zweedse Photo Nova hebben wij een absoluut toptoestel in huis. Dankzij enkele zeer opmerkelijke verbeteringen aan de bestaande systemen is de PLS3 krachtiger en doeltreffender dan alles wat momenteel op de markt bestaat.

Waar andere instituten nog permanente ontharing aanbieden garanderen wij wat andere instituten niet kunnen: een veilige en definitieve ontharing.

 

 

Uitgebreide uitleg
ik heb een vraag
Hebt u na het lezen van de uitleg over een bepaalde behandeling nog vragen, aarzel niet om ze ons te stellen. Dit kan telefonisch of uiteraard ook in de winkel.
051/20 23 94

Voor wie zijn de behandelingen geschikt?
De behandelingen met de PLS3 zijn geschikt voor elk huidtype. Het kan worden toegepast bij zowel mannen als vrouwen en over het gehele lichaam en gezicht. Omdat er in lichtblonde, grijze en witte haren nauwelijks kleurpigment aanwezig is, is de PLS3 voor deze haarkleuren minder geschikt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Om te begrijpen hoe de PLS3 werkt is het van belang om te weten hoe het haar groeit. De haargroei verschilt bij iedereen, afhankelijk van leeftijd, hormonen en eventuele medicatie. Ondanks vele verschillen groeit bij iedereen een haar vanuit de haarwortel en doorloopt 3 ontwikkelings¬fases; de actieve groei-, de overgangs- en de rustfase. De behandeling heeft alleen effect tijdens de actieve groeifase. Haren in de rustfase moeten dus "wachten" tot ze zich in de actieve groeifase bevinden. Hierdoor is het noodzakelijk de behandeling te herhalen zodat alle haren de groeifase hebben doorlopen.

Afhankelijk van bovenstaande informatie, zijn er gemiddeld 6 à 8 behandelingen nodig, maar dit is vooraf niet met zekerheid te zeggen. Er zijn instituten die beweren met minder behandelingen alle haargroei te laten verdwijnen. Laat u hierdoor niet verleiden. Er bestaat geen methode die sneller werkt; wat men ook beweert. Sommigen zullen met minder behandelingen tevreden zijn omdat ze al tevreden zijn wanneer het meeste van hun haar is verdwenen. Iedereen is vrij om zelf te bepalen wanneer men de behandeling stopt.

Kunnen er haren terugkomen?
Als klant mag u een definitieve vermindering van haargroei verwachten. Door de behandeling raken de haarzakjes definitief beschadigd. Behandelde haren komen niet meer terug!!! Garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats is niet mogelijk. Onder invloed van veranderingen in het lichaam (o.a. hormonale veranderingen of bepaalde medicaties) is het altijd mogelijk dat "slapende" haarfollikels opnieuw actief worden die tijdens de behandelingen in rust waren. Ook kunnen in de loop van de tijd nieuwe haarzakjes ontstaan, waaruit weer nieuwe haren kunnen groeien. Dit is een natuurlijk proces en deze haartjes zouden ook spontaan ontstaan zijn bij een onbehandelde huid. In een jaarlijkse na-controle verwijderen wij voor u deze losse resthaartjes tegen een sterk gereduceerd tarief.

Om de hoeveel tijd zijn de behandelingen?
Elke behandeling geschiedt met een tussen liggende periode. Bij behandeling in het gezicht is dit om de 4 tot 6 weken en op het lichaam om de 8 weken. Het is zéér belangrijk om deze tussen liggende periodes aan te houden omdat ze rekening houden met de haargroeicyclus.

Hoe verloopt een behandeling?
Het te behandelen gebied dient u zelf 1 dag (de benen) of 2 dagen (alle andere gebieden) van tevoren te scheren. Het gebied wordt voor de behandeling van een licht geleidende gel voorzien en vervolgens worden korte, krachtige lichtflitsen gegeven. De eerste dagen na de behandeling groeien de haren gewoon door. Na 2 weken beginnen de haartjes uit te vallen en na circa 3 à 4 weken zijn heel wat haartjes op het behandelde gebied definitief verdwenen.

Is de behandeling pijnlijk?
De meeste mensen die een behandeling hebben ondergaan vergelijken dit met het gevoel van een elastiekje dat op de huid wordt geschoten. Dus hooguit wat irritant maar niet echt pijnlijk. Een belangrijk voordeel van de PLS3 is dat men toonbaar blijft direct na de behandeling.

Veiligheid van de PLS3
De PLS3 is CE en FDA (Food en Drugs Administration in de U.S.A.) gekeurd. Het voldoet dus aan de strenge Europese en Amerikaanse eisen voor veiligheid!

Indien u wilt starten
Is het van essentieel belang dat u minimaal 6 weken vooraf aan de behandeling het te behandelen gebied niet meer harst, epileert of blootstelt aan zon of zonnebank.

Contra-indicaties
In sommige gevallen mag een IPl lichtflitsbehandeling niet worden gebruikt:

 • Men mag niet in behandeling zijn met sommige antibiotica of sommige andere medicatie
 • Op het moment actieve herpes hebben
 • Zwanger zijn
 • Sint-Janskruid innemen of op de huid smeren
 • Roacutane of Tigason tegen acné nemen
 • Personen met epilepsie worden niet behandeld
 • Huidkanker

Aanbevelen tijdens de gehele behandelingsperiode
Wij verzoeken u onderstaande aanbevelingen strikt op te volgen ten gunste van de behandelin gen en om zo dus het beste resultaat te behalen.

 • Het tussendoor verwijderen van de haartjes met een pincet verstoort de haargroeicyclus. Dit geldt ook voor een epileerapparaat (epilady of satinelle). Ook harsen doet het effect van de behandeling teniet. Indien u tussendoor toch ongewenste haartjes wil verwijderen kunt u gebruik maken van een scheermesje of scheerapparaat.
 • Omdat uw huid bruin wordt door toename van pigment is het raadzaam om niet te zonnebaden gedurende de gehele behandelingsperiode.
 • Vier weken voor de behandeling gebruikt u beter geen bruin zonder zonproduct.
 • Gebruik vóór de behandelingen geen deodorant, bodymelk, parfum of make-up op de zone die behandeld moet worden.

Tot slott
De PLS3 is de veiligste, meest huidvriendelijke en het effectiefste IPl-systeem voor definitieve ontharing binnen de cosmetische sector. Maak een einde aan de vaak lastige en pijnlijke manier van ontharen en start er nu mee!

Een paar redenen om vandaag nog te beginnen:

 1. De ontharing is definitief
 2. Licht tintelend gevoel, slechts klein ongemak
 3. Medisch getest en veilig
 4. Goedkoop op termijn
 5. Altijd glad en nooit meer stoppels
 6. Nooit meer huid irritaties na het scheren of harsen
 7. Geen ingegroeide haartjes meer
 8. Zonder zorgen op vakantie en steeds een verzorgd gevoel


"Niet tevreden, geld terug"-garantie.
We begrijpen dat het voor u als klant niet eenvoudig is om uit het ruime aanbod van instituten die definitieve ontharing aanbieden de juiste keuze te maken. Slechts weinig toestellen zijn krachtig genoeg om de haarfollikels op een veilige en definitieve manier te vernietigen. Vele mensen zijn dan ook teleurgesteld over de behaalde resultaten.

Bij Vancora is het heel simpel. Wij zijn zeker! Ons toestel, de PLS3, behoort tot de meest effectieve van alle toestellen momenteel op de markt. De PLS3 overklast vele andere zowel qua veiligheid voor de huid als in resultaat en hiervan willen we u overtuigen.

Maak een afspraak en beoordeel zelf het resultaat. Bent u tussen de 30 en 90 dagen na deze eerste behandeling niet tevreden van het resultaat dan krijgt u het volledige betaalde bedrag terug via een tegoedbon of 50% indien contant geld. Als we niet waarmaken wat we beloven dan verdienen we je geld niet. Zo simpel is dat. En daar doen we niet moeilijk over.

 • De "Niet tevreden, geld terug"-garantie geldt voor één zone van het gelaat of lichaam. De klant mag zelf deze zone kiezen.
 • Een klant mag één keer van deze "Niet tevreden, geld terug"-garantie gebruik maken. Op een later ogenblik kan dezelfde klant niet kiezen om een andere zone ook eens uit te proberen.
 • De "Niet tevreden, geld terug"-garantie geldt enkel voor de eerste behandeling van een zone met de PLS3.
 • Het "Niet tevreden, geld terug"-garantieformulier wordt opgemaakt vóór dat de eerste behandeling plaatsvindt.
 • De "Niet tevreden, geld terug"-garantie geldt enkel tussen de 30ste en 90ste dag na de eerste behandeling.
 • Tijdens deze periode kan u indien u oordeelt dat het resultaat onvoldoende is het volledige betaalde bedrag onder de vorm van een tegoedbon of 50% indien contant terugkrijgen. De tegoedbon is één jaar geldig. Na deze datum kan er geen aanspraak meer op de "Niet tevreden, geld terug"-garantie worden gemaakt.
 • Definitieve ontharing is niet voor iedereen mogelijk. Er moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Te bleke of grijze haren, een te donkere huidskleur of gebruik van bepaalde medicatie of te grote lichtgevoeligheid van de huid kunnen ervoor zorgen dat de behandelingen geen of onvoldoende resultaat op leveren. Voor elke eerste behandeling onderzoeken wij bij iedere klant of de behandelingen resultaat zullen geven. Indien wij van oordeel zijn dat behandelingen voor definitieve ontharing bij u onvoldoende resultaat zullen geven kunnen wij niet worden verplicht om een eerste behandeling en een "Niet tevreden, geld terug" garantie te geven.
 • Om misverstanden te voorkomen stellen wij hierbij nogmaals duidelijk dat een definitieve ontharing van al uw haren na één behandeling niet mogelijk is en dat er voor een definitieve ontharing van al uw haren meerdere behandelingen nodig zullen zijn. Deze eerste "Niet tevreden, geld terug"-garantie behandeling dient enkel om u aan te tonen dat er na één behandeling al heel wat haren definitief zijn verdwenen.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes.

lees meer

Laat je verrassen door ons product/verzorging in de kijker.

lees meer

Ontdek ons ruim aanbod aan arrangementen.

lees meer

Bestel hier online uw cadeaubon en dit voor elke gelegenheid en elk bedrag!

lees meer

Vul uw gegevens in en ontvang onze promoties.

Vancora werkt met een ervaren team
schoonheidsspecialistes. U kunt vertrouwen
op onze jarenlange ervaring