Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Make-up cursus

Indien u nog niet erg bedreven bent in de kunst van het aanbrengen van make-up, nodigen wij u graag uit om u dit individueel aan te leren.

In 60 minuten tonen wij u stap voor stap hoe u uw make-up thuis op een eenvoudige manier aanbrengt. Maak een spel van onze make-up tips en u zal verbaasd staan van het resultaat.

Prijs
Uitgebreide uitleg
ik heb een vraag
Hebt u na het lezen van de uitleg over een bepaalde behandeling nog vragen, aarzel niet om ze ons te stellen. Dit kan telefonisch of uiteraard ook in de winkel.
051/20 23 94
Make-up cursus 60min€ 49

De make-upcursus wordt bij ons individueel gegeven. Of eventueel met twee personen indien beide personen elkaar kennen. Bijvoorbeeld: moeder en dochter, 2 zussen, 2 vriendinnen. Op deze manier kunnen we ons optimaal op u als individu concentreren. In het verleden bleek een beautyschool (met meerdere mensen die elkaar meestal niet kennen) niet de ideale formule te zijn om iedereen tevreden te stellen. In een dergelijk groepje van mensen bleken er nogal vaak personen tussen te zitten die alle aandacht naar hen toe trekken met als gevolg dat de wat meer verlegen personen een stuk minder aan bod kwamen. Vandaar dat we deze cursus nu individueel geven.

In deze make-upcursus geven wij u make-upraad in de brede zin van het woord. Er wordt niet alleen naar de vorm van gelaat, ogen, mond, neus en jukbeenderen gekeken maar we houden ook rekening met de natuurlijke kleur van je huid, ogen en haar. We leren u dus maquilleren in kleuren en kleurtinten die u normaal gezien moeten flatteren. Hierbij geven we tips in welke volgorde verschillende producten moeten worden aangebracht en op welke manier je dit het best doet. We geven u op het eind van de make-upcursus nog een boekje mee waarin alles nog eens wat voor u belangrijk is staat opgeschreven. U kunt dit boekje thuis nog als leidraad gebruiken tot u het maquilleren automatisch in je vingers hebt zitten.

Vul uw gegevens in en ontvang onze promoties.

Vancora werkt met een ervaren team
schoonheidsspecialistes. U kunt vertrouwen
op onze jarenlange ervaring