Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Permanente make-up

Permanente make-up kan het leven echt aangenamer maken. U verliest geen tijd meer bij de dagelijkse opmaak en u bent steeds zeker van het resultaat. Geen weggeregend oogpotloodlijntje, geen doorlopen eyeliner, geen tussentijds bijwerken van uw make-up... Permanente make-up wordt toegepast bij het aanbrengen van wenkbrauwen, het voller maken of corrigeren van lippen en het aanbrengen van een eyelinerlijntje, zowel boven als onder het oog. Permanente make-up heeft een houdbaarheid van 3 tot 5 jaar.

  Permanent make-up is ideaal voor iedereen die:
 • Brildrager is en problemen heeft met het maquilleren
 • Een onvoldoende vaste hand heeft om precies make-up aan te brengen
 • Door overmatige epilatie (bijna) geen wenkbrauwen meer heeft
 • Weinig tijd heeft en de maquillagetijd aanzienlijk wil inkorten
 • Onder alle omstandigheden perfect voor de dag wil komen
 • Contourzwakke of dunne lippen heeft
 • Veel aan sport doet
Uitgebreide uitleg
ik heb een vraag
Hebt u na het lezen van de uitleg over een bepaalde behandeling nog vragen, aarzel niet om ze ons te stellen. Dit kan telefonisch of uiteraard ook in de winkel.
051/20 23 94

Wat is permanente make-up precies?
Microscopisch fijne pigmenten worden vakkundig in de huid gepigmenteerd. Deze behandeling wordt, in overleg , in 3 fasen aangebracht, zodat je een perfect eindresultaat hebt. Want alleen kwaliteit geldt!

Welke toepassingen zijn mogelijk met permanente make-up?

 • de lippen; een lipcontour kan de lippen verfraaien bij mensen die smalle of ongelijke lippen hebben.
 • de wenkbrauwen; ideaal voor mensen die nagenoeg geen wenkbrauwen (meer) hebben
 • de ogen; door het aanbrengen van een eyeliner worden de ogen geaccentueerd, waardoor ze groter worden en sprekender lijken en ook de wimperimplant voller lijkt. • Is permanente make-up veilig?
  De geldende normen op paramedisch gebied met betrekking tot de hygiëne houden wij in acht en wij werken bovendien met apparatuur die goed wordt gesteriliseerd. Deze vraag kan dus volmondig met "ja" worden beantwoord.

  Is permanente make-up blijvend?
  De toepassing zal gemiddeld 3 tot 5 jaar blijven zitten, maar in de loop van de tijd gaan vervagen of zelfs verdwijnen. Veel zonlicht en zonnebank bijv. zullen dit proces versnellen. Tussentijdse correcties behoren echter tot de mogelijkheden.

  Wat te doen als de lijntjes vervagen?
  Ben je niet meer tevreden met de dikte of kleur van de lijntjes, of wil je deze laten accentueren als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, dan kun je de lijntjes laten overtrekken. Bij het herhalen van de behandeling ( dit gebeurt in één keer ) betaal je een verminderde prijs. Deze verminderde prijs hangt af van hoe lang het geleden is dat je je permanent make-up hebt laten zetten.

  Is permanente make-up pijnlijk?
  Middels een verdovingscreme die lokaal op de huid wordt aangebracht wordt de huid gevoellozer en de pijn zoveel mogelijk beperkt. Maar pijn wordt van persoon tot persoon anders ervaren. Mensen die van zichzelf weten dat ze een lage pijngrens hebben kunnen beter zo'n 30 à 60 minuten voor de behandeling een pijnstiller innemen. Mooi zijn kan nu eenmaal een (beetje) pijn doen!

  Waar moet ik op letten als de permanente make-up is aangebracht?
  Om een zo goed mogelijk effect te hebben moet je op het volgende letten:

  • De eerste week de huid s'ochtends en s'avonds insmeren met alleen de speciale crème die je van ons meekrijgt;
  • Maak de huid de eerste 3 à 4 dagen onder geen beding schoon;
  • Vermijd de eerste 2 weken zonnestralen, zonnebank en sauna;
  • Mogelijke korstjes nooit krabben omdat dan de huid kapot kan gaan en de kleurstof kan wegvloeien.
    

  Is de kleur van de lijntjes gelijk na de behandeling de juiste?
  Na de behandeling is de kleur in eerste instantie veel donkerder dan na verloop van het helingsproces. Het helingsproces verloopt op natuurlijke wijze, omdat de kleurstof is opgebouwd uit mineralen. Na de behandeling ontstaat er een dun korstje op de plek van de behandeling. Deze vallen er vanzelf na 1 week af. Op dat moment komt ook pas de daadwerkelijke kleur te voorschijn, die in 50% van de gevallen veel lichter is dan vlak na de behandeling.

  Wat als ik niet tevreden ben met mijn permanente make-up?
  Heb je tot 6 maanden na de behandeling toch nog een op- of aanmerking over bijvoorbeeld een te lichte kleur, de dikte of breedte etc......laat het dan even weten en we maken een nieuwe afspraak om het geheel nog even na te kijken en gratis bij te werken waar nodig.

  Vul uw gegevens in en ontvang onze promoties.

  Vancora werkt met een ervaren team
  schoonheidsspecialistes. U kunt vertrouwen
  op onze jarenlange ervaring