Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

SunFX spraytanning

SunFX spraytanning; het meest geavanceerde tanningsysteem momenteel op de markt; geeft je huid een perfect natuurlijk bruin kleurtjeen dit in nog geen 15 minuten tijd.
Leuk en mooi wanneer je bijvoorbeeld gaat trouwen, voor een avondje uit, communie of feest in het algemeen.

Uitgebreide uitleg
ik heb een vraag
Hebt u na het lezen van de uitleg over een bepaalde behandeling nog vragen, aarzel niet om ze ons te stellen. Dit kan telefonisch of uiteraard ook in de winkel.
051/20 23 94

Iedereen voelt zich beter met een beetje kleur, maar we zijn ons ook steeds meer bewust van de gevaren van een te lange blootstelling aan UV stralen van zon en zonnebank. Pigmentvlekken, vroegtijdige veroudering en hogere kans op huidkankers kunnen allemaal resultaten zijn van een intensieve beschadiging door de zon. SunFX is een spraytanning afkomstig uit Australië en heeft zich wereldwijd ontwikkeld. Het aantal gevallen van huidkanker was en is in Australië 3x hoger dan in de rest van de wereld. Hierdoor ontstond in Australië veel vroeger dan elders het onderzoek naar alternatieven voor de zon en zonnebank. Het bijna geurloze SunFX tanningsysteem is de absolute n.1 in de wereld van spraytanning met een prachtige natuurlijke kleur als resultaat en is daarmee het beste alternatief voor zon en zonnebank op de markt.

Wat is SunFX spraytanning?
Is het aanbrengen (vernevelen) van een tanning lotion op de huid. Graad van het verkleuringsproces wordt bepaald aan de hand van de aanwezige teint. Er zijn 3 kleuren: mat (zeer naturel en ideaal voor bruidjes), licht gekleurd (bruin) en donker gekleurd (zeer bruin).

Is de behandeling veilig?
De behandeling is absoluut veilig en heeft geen bijwerkingen. De actieve component in de lotion is DHA. DHA wordt gemaakt van rietsuiker en de lotion kan niet door het lichaam worden opgenomen maar zal alleen de bovenste dode huidcellen verkleuren.

Hoe lang blijft de bruine kleur?
Het resultaat blijft ongeveer 5 à 7 dagen, het verdwijnt langzaam zoals een door de zon gekleurde huid. Het regelmatige gebruik (2x daags) van een hydraterende lotion of crème zal de houdbaarheid met een paar dagen verlengen.

Mag men zich blootstellen aan UV-stralen na de tanning?
Men mag zonnebaden maar de tanning beschermt niet tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Het is dan ook aan te raden een zonneproduct met beschermingsfactor te gebruiken.

Voor wie is SunFX tanning?
Voor iedereen die een perfect bruin kleurtje wil bekomen en dit in nog geen 15 minuten tijd. Zowel mannen, (zwangere) vrouwen als mensen die omwille van bepaalde redenen niet (mogen) zonnen kunnen zonder risico van deze uiterst huidvriendelijke behandeling genieten.SUNFX: VOOR- EN NABEHANDELING

Om het beste resultaat te verkrijgen en een eventuele teleurstelling te voorkomen, dient u
onderstaande informatie zorgvuldig door te lezen en toe te passen.
Voor het verkrijgen van een mooie egale kleur en een optimale houdbaarheid , is het opvolgen van deze voorbehandeling van groot belang! Een goede voorbehandeling begint dus tenminste 3 dagen vóór dat u een tanning sessie ondergaat!
 
Voorbehandeling:

 • Niet meer de huid harsen binnen de 4 dagen voor de tanning.
 • Scheren mag tot 1 dag voor de tanning.
 • Lak bij voorkeur uw nagels om opname van de tanning vloeistof te voorkomen. Dit mag ook met een transparante nagellak zijn.
 • Scrub uw lichaam met een normale huidscrub 2 of 3 dagen vóór uw tanning sessie, EENMAAL en LICHT. Daarna niet meer scrubben tot aan de tanning.
 • Ruwe plekken zoals ellebogen, handen, voeten en knieën iets steviger scrubben.
 • Gebruik bij voorkeur gedurende 3 dagen vóór de tanning alleen nog warm water tijdens het douchen. Dus geen doucheproducten meer gebruiken. Voor intieme plaatsen en oksels mag een milk- en olievrije douchegel gebruikt worden. Gebruik ook geen bodylotion meer tot na de tanning sessie.

 
Op de dag van de Tanning:

 • Spoel zo kort mogelijk voor de tanning sessie uw lichaam goed schoon met ALLEEN WARM WATER Dus zeker geen zepen of doucheproducten!
 • Gebruik op de dag van de tanning GEEN make-up, GEEN dagcreme, GEEN bodylotion, GEEN deodorant, … zodat de dode huidcellen 100% droog en schoon zijn en de tanning vloeistof goed kan worden opgenomen. Dit is zeer belangrijk!!!
 • Neem donkerelos zittende kleding mee voor na de tanning sessie. Bijvoorbeeld een joggingbroek, een rok en los T-shirt. Ingeval u niet naakt getand wil worden, adviseren wij u, om een donker slipje, string, bh of bikini te dragen tijdens de tanning.

Nabehandeling:

 • Uw tanning droogt gedurende het aanbrengen, maar heeft tijd nodig om de dode huidcellen te verkleuren. Daarom adviseren wij u om NIET te douchen tot 4 uur na de tanning zodat de tanning vloeistof goed kan indringen!
 • Vermijd transpiratie tot na de eerste douche. Dus niet sporten.
 • Om de kleur goed te behouden adviseren wij u om na het douchen een goede hydraterende bodylotion te gebruiken. Ook de volgende dagen de huid 2x per dag goed hydrateren.
 • Tevens adviseren wij u om sauna’s en lang baden te vermijden! Dit versnelt het afschilferen van de huid waardoor de tanning minder lang zal houden.

 
SunFX tanning levert geen enkele bescherming tegen de zon, dus gebruik zonneproducten voordat u in de zon gaat. Het ideale moment om voor een tanning te komen is op de vooravond van de dag dat je mooi bruin wilt zijn. Bijvoorbeeld je wilt op een zaterdag mooi bruin zijn dan kom je best op vrijdagnamiddag. Na de tanningsessie heb je door de gespoten tanningvloeistof op je huid onmiddellijk een kleurtje; dit is het kleur van de bronzer. Op deze kleur mag je echter NIET afgaan. De eigenlijke kleur komt pas na 4 à 6 uur en het kleur van de bronzer wordt na de eerste douche afgewassen.

Vul uw gegevens in en ontvang onze promoties.

Vancora werkt met een ervaren team
schoonheidsspecialistes. U kunt vertrouwen
op onze jarenlange ervaring