Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

T-away

Heeft u zich altijd al geërgerd aan die ontsierende rode adertjes op uw wangen of op uw neus? De bruine pigment- en ouderdomsvlekken in uw gelaat of op de rug van uw handen? De steelwratjes in uw nek of onder uw oksel? De bloedblaasjes op uw décolleté of romp? Dan hebben wij voor u met de T-Away de oplossing en dit in slechts enkele minuten!

De T-Away biedt u een behandeling met een verbluffend en direct resultaat door het onmiddellijke effect kunt u al met één enkel bezoek verlost worden van die vervelende huidproblemen waar u al zo lang mee rond loopt!

  • Couperose: rode adertjes
  • Spider Naevi (spinadertjes)
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Steelwratjes (fibromen)
  • Bloedblaasjes
Uitgebreide uitleg
ik heb een vraag
Hebt u na het lezen van de uitleg over een bepaalde behandeling nog vragen, aarzel niet om ze ons te stellen. Dit kan telefonisch of uiteraard ook in de winkel.
051/20 23 94

De T-AWAY biedt u een nagenoeg pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat. Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie - die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt is met de T-AWAY nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden gebruikt. Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al met één enkel bezoek verlost worden van die vervelende huidproblemen, waar u al zo lang mee loopt.

De onderstaande indicaties zijn behandelbaar met de T-AWAY:

Couperose
Couperose is een vasculaire verwijding die een gevolg is van een plaatselijk zwak bindweefsel en is gewoonlijk aanwezig in het gezicht, op de borst en décolleté. Het kan voorkomen als een vlek of als een enkel adertje.

Spider Naevi
Spider Naevi (spinadertjes) zijn stervormige formaties van vasculaire verwijdingen die meestal voorkomen in het gezicht en op de borst.

Bloedblaasjes
Bloedblaasjes worden veroorzaakt door een snelle vermenigvuldiging van de haarvaten die normaal gezien alleen voorkomen nadat men de 30 is gepasseerd op de romp. De bloedblaasjes kunnen zo klein zijn als een speldeprik maar ook zo groot als een erwt. Zij kunnen rood of paars zijn.

Dankzij de speciale technologie kunnen problematische rode adertjes, spinadertjes en bloedblaasjes met een minimum aan schade voor het weefsel worden verwijderd. De hoge volt impuls wordt omgezet in een hitte impuls en maakt het zo mogelijk dat deze kleine bloedvaatjes worden gesloten.

Pigmentvlekken en Ouderdomsvlekken Pigmentatie vlekken kunnen op alle gebieden van het lichaam voor komen en worden veroorzaakt door een teveel aan melanine. De redenen dat de vlek zich openbaart, kunnen velen zijn. Zoals het gebruik van parfum, door medicijngebruik, de zon, hormonale fluctuaties,..

Ouderdomsvlekken onstaan meestal in het gezicht, de borst of op de rug van de handen. Ze worden meestal veroorzaakt door zonlicht en zijn tekenen van een verouderde huid.

Dankzij de speciale technologie kunnen pigment- en ouderdomsvlekken met een minimum aan schade van het weefsel worden behandeld. De hoge volt impuls wordt omgezet in een hitte impuls en maakt het zo mogelijk dat de pigmentvlek voorzichtig en effectief kan worden verwijderd.

Fibromen (steelwratjes) Fibromen zijn huidkleurige tot lichtbruine steelwratjes, die normaliter in de nek en in de oksel voorkomen. Het oppervlak is gerimpeld en verbonden door een steelvormig stukje huid.

Dankzij de speciale technologie is het verwijderen van fibromen mogelijk met een minimale belasting voor het weefsel. De hoge volt impuls wordt omgezet in een hitte impuls en maakt het zo mogelijk om steelwratjes gemakkelijk te verwijderen.

Vul uw gegevens in en ontvang onze promoties.

Vancora werkt met een ervaren team
schoonheidsspecialistes. U kunt vertrouwen
op onze jarenlange ervaring