Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Hot stone massage

Hot Stone Massage combineert de werking van warme basaltstenen met essentiele olien. De stenen van vulkanische oorsprong hebben een hoog gehalte aan ijzer en magnesium waardoor ze extreem sterk en compact zijn. Hierdoor houden ze veel langer dan gewone stenen de warmte vast. De Hot Stone Massage werkt op alle zintuigen met een bijzonder resultaat. Door voelen, ruiken, horen en zien komt de geest tot rust en wordt het niveau van ultieme ontspanning bereikt.

Prijs
Uitgebreide uitleg
ik heb een vraag
Hebt u na het lezen van de uitleg over een bepaalde behandeling nog vragen, aarzel niet om ze ons te stellen. Dit kan telefonisch of uiteraard ook in de winkel.
051/20 23 94
Hot stone massage achterkant lichaam 45 min€ 50
Hot stone massage voor- en achterkant lichaam 75 min€ 72

Beschrijving:
Hotstone massage is een massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant. Het is op dit moment één van onze meest populaire behandelingen.

Toch is de massage met 'hete stenen' geen nieuwe uitvinding van de laatste jaren. Reeds in de oudheid maakten Grieken en Romeinen tijdens een bezoek aan het lokale badhuis gebruik van stenen om elkaar te masseren. Men wist toen al dat hierdoor spierpijn, kwetsuren en ongemakken verholpen konden worden. Enkele jaren geleden deed de hotstone massage opnieuw zijn intrede in de westerse wereld, en met groot succes.

Werking:
Bij deze massage wordt gewerkt met stenen die opgewarmd worden tot een temperatuur van ongeveer 45 graden. De warmte afkomstig van de stenen geven een diepe relaxatie, terwijl het gewicht van de stenen een druk doen ontstaan dat een ˜stretching effect" heeft op de spieren.

De thermodynamica, de combinatie van warmte en beweging maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

Een hotstone massage is bij uitstek aangeraden ingeval van aandoeningen als stress, spierproblemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, enz. Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen kan een hotstone massage soelaas bieden.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes.

lees meer

Laat je verrassen door ons product/verzorging in de kijker.

lees meer

Ontdek ons ruim aanbod aan arrangementen.

lees meer

Bestel hier online uw cadeaubon en dit voor elke gelegenheid en elk bedrag!

lees meer

Vul uw gegevens in en ontvang onze promoties.

Vancora werkt met een ervaren team
schoonheidsspecialistes. U kunt vertrouwen
op onze jarenlange ervaring