Kleurenanalyse

Omdat iedere vrouw zou moeten weten welke kleuren haar het meest flatteren, kan je bij ons terecht voor een persoonlijke kleurenanalyse. Bovendien is zo'n kleurenanalyse eenmalig en gaat die uw hele leven mee. Wanneer u weet welke kleuren het best bij u passen, biedt dit u ontelbare voordelen...

  • U doet meer met minder kleren omdat u beter op de hoogte bent van de combinatiemogelijkheden
  • Impulsieve aankopen die bij nader inzien niet zo geschikt blijken en in de kast blijven hangen, behoren tot het verleden
  • Het is leuker winkelen wanneer u weet welke kleuren, make-up en stijl perfect bij u passen. Gedaan met twijfelen
  • U bespaart zich heel wat kopzorgen, tijd en geld
Uitgebreide uitleg

HET VERSCHIL ZIT IN DE KLEUR

Waarom ziet je vriendin er vandaag fantastisch uit maar liep je haar gisteren bijna voorbij omdat je haar niet opmerkte? Waarom grijp je altijd naar die ene jurk in je kleerkast? Waarom stel je met spijt vast dat dat nieuwe kledingstuk bij het grootste deel van je kleding in de kast blijft en zelden of nooit het daglicht ziet? Hoe komt het dat je buurvrouw er met oranje lippenstift fantastisch uitziet en het jou totaal niet past? Wel, het antwoord is kleur!

Misschien heb je nog nooit zo over kleur nagedacht maar we kunnen je verzekeren dat ze meer invloed op je uitoefent dan je wel denkt. Zo heeft onderzoek uitgewezen dat de meeste mensen 20% van hun kledij gedurende 80% van de tijd dragen. Waarom? 80% van hun kledij is in een kleur die hen eigenlijk niet zo erg bevalt. Men erkent zelf dat men er niet mee staat. Deze kleren blijven dan ook in de kast hangen. Kleding die alleen maar in de kast hangt en niet wordt gedragen is een verkeerde investering.

Als u nu in gedachten uw kleren de revue laat passeren zijn er dan ook bij u geen kledingstukken die u al zeker een jaar of meer niet meer hebt aangehad? Ja?

HET TOVERWOORD IS HARMONIE

De vrouw die er waar dan ook goed uitziet – op kantoor, in de supermarkt of met man en kinderen – verdient bewondering. Dit wil niet zeggen dat deze vrouw steeds dure kleding draagt of iedere dag iets nieuws aanheeft. Wat wel opvalt is dat haar kledij “in harmonie” is met haar eigen natuurlijke kleuren en persoonlijkheid. Dit noemt men een perfecte uitstraling. Daarmee is meteen ook het sleutelwoord gevallen om er op uw mooist uit te zien; er moet een HARMONIE zijn tussen de kleur van uw kledij, make-up, … en uw eigen natuurlijke kleuren.

ONTDEK JE KLEUREN, ONTDEK JEZELF

Om te ontdekken welke kleuren in harmonie zijn met jouw natuurlijke kleuren kun je in ons instituut terecht voor een persoonlijke kleurenanalyse.

Eerst wordt een beetje uitleg over kleurenleer en over enkele belangrijke begrippen zoals WARME en KOUDE kleuren, HELDERE en GEDEMPTE kleuren gegeven. Daarna gaan we over tot de eigenlijke kleurenanalyse.

Terwijl je voor de spiegel zit worden er stoffen met verschillende kleurnuances rond je gedrapeerd. Bij het beoordelen van het resultaat let men op de veranderingen in het gezicht op het moment dat het doek de hals bedekt. Men kijkt of de kleur het gezicht een frisse uitstraling geeft en/of het gezicht opheldert en/of egaal maakt, met andere woorden of er een harmonie is tussen de natuurlijke kleurpigmenten van de huid, haar en ogen en het kleurpigment van het gedrapeerde stuk stof.

Bij een verkeerde kleur zullen onregelmatigheden zoals vlekken, pukkeltjes, couperose en wallen onder de ogen meer opvallen en zal het gezicht een vale en/of bleke indruk geven.

Door deze kleurenanalyse vinden we welk type je bent en leren we je in welke kleurnuances je er altijd fantastisch uit zult zien.

Als we eenmaal je favoriete kleuren gevonden hebben gaan we vervolgens over naar welke make-up en haarkleur het meest geschikt voor je zijn. Dit doen we aan de hand van een persoonlijke maquillage in jouw persoonlijke kleuren en geven daarbij nog interessante make-uptips.

Tenslotte geven we je nog wat informatie over sieraden en accessoires zoals handtassen, kousen, schoenen, brilmonturen, handschoenen en zelfs hoeden.

Nu dat je je juiste kleuren kent van kledij, make-up, … zul je zelf zien dat kleuren dus echt voor het verschil zorgen, vaak een ingrijpend verschil. Als je ze eenmaal kent zul je er je hele leven plezier aan hebben zonder dat er een andere persoon van je gemaakt wordt, je blijft jezelf met je eigen persoonlijkheid, je eigen levensstijl, alleen nog harmonieuzer, nog stralender.

IEDERE VROUW ZOU MOETEN WETEN WELKE KLEUREN HAAR GOED STAAN.

“Het is plotseling weer leuk om te winkelen nu u weet welke kleuren, make-up en stijl perfect bij u passen.”

“U doet méér met minder kleren, alleen maar omdat u meer combinatie-mogelijkheden ziet.

“Impulsieve aankopen die je bij nader inzien toch niet zo geschikt vindt en dus in de kast blijven hangen zullen tot het verleden behoren.”

“Bovendien bespaart het je nog heel wat tijd en geld ook.”

“Zo’n kleurenanalyse is eenmalig en gaat je hele leven mee.”

 

TIP: Wilt u iemand op een originele manier verrassen: geef dan eens een kleurenanalyse cadeaubon cadeau.

Laserontharing

VISIA huidscan

ENVIRON Gelaatsverzorgingen

SHISEIDO gelaatsverzorgingen

OxyGeneo + TriPollar

ENDERMOLIFT

Shiseido: basis verzorging

DERMAROLLER

SHISEIDO EXPRESS VERZORGING

Skin Rejuvenation PLS

Shiseido zen-verwen verzorging

Shiseido zuiverende verzorging

T-away

LPG endermologie

Shiseido Future Solution LX Yutaka verzorging

Lichaamverzorging & massages

Shiseido exclusieve manverzorging

Hot stone massage

Shiseido behandeling met alginaatmasker

Duo cabine

Pedicure

Kruidenstempelmassage

Manicure

Handen & voeten

Verwenpedicure/ manicure

Wimperlifting

Lichaamsmassage

Gelish

lichaamsverzorging

Nagelconstructie

Ontharen/ epilaties

Nagelbeugel

Wij maken gebruik van cookies

De website van Vancora maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie