DERMAROLLER

DERMAROLLER therapy is een micro-chirurgische needlingbehandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen-en elastinevezels, hetgeen resulteert in een gladdere,strakkere, stevigere en gezondere huid.
Microneedling is zonder grote druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes veroorzaken, zonder het stratum corneum te beschadigen en op deze manier een natuurlijk herstelproces in te zetten.
De bloedvaatjes worden aangeprikt zodat er bloedplaatjes vrijkomen die op hun beurt groeifactoren vrijlaten die de celdeling en de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleren. Dit is een natuurlijke herstelreactie van de huid. Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, tot wel 200 keer beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. Tegelijkertijd betekent dit, dat u zeer kritisch moet zijn op hetgeen u op uw huid aanbrengt. Laat u hier door uw specialiste adviseren. Na de behandeling zal de textuur van de huid veranderen en na zes tot acht weken op zijn best zijn.

Een vervolgbehandeling zal op zijn vroegst na 6 weken plaatsvinden. Zo krijgt de huid tijd volledig te herstellen, waardoor een vervolgbehandeling ook weer beter zal aanslaan. Het gemiddelde advies is 3 behandelingen voor het meest optimale resultaat. Bij diepere littekens en afhankelijk van het herstelvermogen van de huid, kunnen er meer behandelingen nodig zijn, altijd met een ruime tussenperiode.

Met de dermaroller therapy heeft u eindelijk een oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van:

- Littekens
-Hyperpigmentatie
-Striae
-Verslapte huid

Dermaroller is tot stand gekomen na meervoudige studies en het opvolgen van bepaalde fysische regels uit de natuurkunde. Hierdoor is de originele dermaroller op dit moment als enige microneeldingsysteem in Europa, opgenomen in het ISO-13485-bestand voor medisch materiaal met de originele Europese economische goedkeuring.

Laserontharing

VISIA huidscan

ENVIRON Gelaatsverzorgingen

SHISEIDO gelaatsverzorgingen

OxyGeneo + TriPollar

ENDERMOLIFT

Shiseido: basis verzorging

SHISEIDO EXPRESS VERZORGING

Skin Rejuvenation PLS

Shiseido zen-verwen verzorging

Shiseido zuiverende verzorging

T-away

LPG endermologie

Shiseido Future Solution LX Yutaka verzorging

Lichaamverzorging & massages

Shiseido exclusieve manverzorging

Hot stone massage

Shiseido behandeling met alginaatmasker

Duo cabine

Pedicure

Kruidenstempelmassage

Manicure

Handen & voeten

Verwenpedicure/ manicure

Wimperlifting

Lichaamsmassage

Gelish

Kleurenanalyse

lichaamsverzorging

Nagelconstructie

Ontharen/ epilaties

Nagelbeugel

Wij maken gebruik van cookies

De website van Vancora maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie