LPG endermologie

Een huid zonder cellulitis en een duidelijke vermindering van vetophopingen ... ook uw droom? Dan is het tijd om uw probleem grondig aan te pakken. De behandelmethode LPG Endermologie maakt die belofte waar. Uitgevoerd met de meest geavanceerde versie; de Endermolab; worden natuurlijke processen in uw eigen lichaam gestimuleerd. De afvalstoffen worden sneller afgevoerd, de doorbloeding zal verbeteren; essentiële voorwaarden om de strijd tegen cellulitis en vetophopingen te winnen. Van een sinaasappelhuid naar een perzikzacht velletje ... bereik je doel en volg een endermologiekuur.

  • Cellulitis behandeling
  • Overmatig vetweefsel, rijbroek
  • Verslapte huid
  • Lymfoedeem
  • Doorbloedingsstoornissen
  • Weefselverhardingen
  • Littekens
  • Overbelaste spieren
  • Gewrichten
  • Vermoeide benen
Uitgebreide uitleg

Endermologie geeft vrouwen wat zij altijd al wilden: een mooier, jonger en gezonder lichaam. En dat in perfecte harmonie, zonder chirurgische ingreep!
Endermologie is een behandelingsmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel. Met behulp van een hoogwaardig LPG apparaat (de nieuwste Endermolab) kunnen verscheidene aandoeningen op cosmetisch als therapeutisch gebied uitgevoerd worden.

Hoe werkt het precies?
Het LPG apparaat heeft diverse behandelkoppen; geschikt voor diverse aandoeningen en lichaamsdelen. Endermologie maakt korte metten met overtollige vetrolletjes, een verslapte huid en alle andere bovengenoemde aandoeningen. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt.

De behandelkop neemt de huid op en bewerkt die door een in- en uitrollende beweging. De rollende en knijpende beweging van de behandelkop stimuleert de bloed- en lymfecirculatie van het lichaam en bevordert de opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen.

Wat doet endermologie voor cellulitis?
Endermologie is een natuurlijke, niet operatieve methode. Het neemt de weefselbarrières, die ten grondslag liggen aan cellulitis en vetophopingen, weg. Huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan.

De circulatie wordt hersteld, waardoor een verbetering in de voedingstoestand van de huid plaatsvindt en onderhuidse structuren. Hierdoor kunnen ook andere klachten verdwijnen. Endermologie breng het natuurlijke proces van verwijdering van vetophopingen op gang en maakt de huid gezond en sterk.

De cellulitis behandelingen worden de eerste 4 weken bij voorkeur twee keer per week uitgevoerd. Hierna kan naar één maal per week worden overgegaan. Een behandeling duurt steeds 55 minuten. Het aantal behandelingen nodig voor een optimaal resultaat bedraagt gemiddeld een 15-tal sessies. Om het bekomen resultaat te behouden is het raadzaam om éénmaal per 4 à 6 weken een behandeling te laten herhalen.

Handen & voeten

Environ

Endermolift

Ontharing

Shiseido: basis verzorging

Wimperlifting

Shiseido express verzorging

Gelaatsverzorgingen

Shiseido zen-verwen verzorging

Skin Rejuvenation PLS

Shiseido zuiverende verzorging

DERMAROLLER

Shiseido Future Solution LX Yutaka verzorging

OxyGeneo + TriPollar

Shiseido exclusieve manverzorging

Lichaamverzorging

Hot stone massage

Shiseido behandeling met alginaatmasker

Pedicure

Spraytanning

Kruidenstempelmassage

Manicure

Kleurenanalyse

Kaarsmassage

Verwenpedicure/ manicure

Lichaamsmassage

Gelish

lichaamsverzorging

Harsmethode

T-away

Nagelconstructie

Definitieve ontharing: PLS3

Duo cabine

Foreo Luna

Nagelbeugel

Wij maken gebruik van cookies

De website van Vancora maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie