LPG endermologie

Een huid zonder cellulitis en een duidelijke vermindering van vetophopingen ... ook uw droom? Dan is het tijd om uw probleem grondig aan te pakken. De behandelmethode LPG Endermologie maakt die belofte waar. Uitgevoerd met de meest geavanceerde versie; de Endermolab; worden natuurlijke processen in uw eigen lichaam gestimuleerd. De afvalstoffen worden sneller afgevoerd, de doorbloeding zal verbeteren; essentiële voorwaarden om de strijd tegen cellulitis en vetophopingen te winnen. Van een sinaasappelhuid naar een perzikzacht velletje ... bereik je doel en start op met LPG endermologie.

  • Cellulitis behandeling
  • Overmatig vetweefsel, rijbroek
  • Verslapte huid
  • Lymfoedeem
  • Doorbloedingsstoornissen
  • Weefselverhardingen
  • Littekens
  • Overbelaste spieren
  • Gewrichten
  • Vermoeide benen

Endermologie geeft vrouwen wat zij altijd al wilden: een mooier, jonger en gezonder lichaam. En dat in perfecte harmonie, zonder chirurgische ingreep!
Endermologie is een behandelingsmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel. Met behulp van een hoogwaardig LPG apparaat (de nieuwste Endermolab) kunnen verscheidene aandoeningen op cosmetisch als therapeutisch gebied uitgevoerd worden.

Hoe werkt het precies?
Het LPG apparaat heeft diverse behandelkoppen; geschikt voor diverse aandoeningen en lichaamsdelen. Endermologie behandeld de overtollige vetrolletjes, een verslapte huid en alle andere bovengenoemde aandoeningen. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt.

Wat doet endermologie voor cellulitis?
Endermologie is een natuurlijke, niet operatieve methode. Het neemt de weefselbarrières, die ten grondslag liggen aan cellulitis en vetophopingen, weg. Huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan.

De circulatie wordt hersteld, waardoor een verbetering in de voedingstoestand van de huid plaatsvindt en onderhuidse structuren. Hierdoor kunnen ook andere klachten verdwijnen. Endermologie breng het natuurlijke proces van verwijdering van vetophopingen op gang en maakt de huid gezond en sterk.

De cellulitis behandelingen worden  bij voorkeur in het begin twee keer per week uitgevoerd. Hierna kan naar één maal per week worden overgegaan. Een behandeling duurt steeds minimum 50 minuten.  Om het bekomen resultaat te behouden is het raadzaam om minimum1 keer per 4  weken een behandeling te laten uitvoeren .

Laserontharing

VISIA huidscan

ENVIRON Gelaatsverzorgingen

SHISEIDO gelaatsverzorgingen

OxyGeneo + TriPollar

ENDERMOLIFT

Shiseido: basis verzorging

DERMAROLLER

SHISEIDO EXPRESS VERZORGING

Skin Rejuvenation PLS

Shiseido zen-verwen verzorging

Shiseido zuiverende verzorging

T-away

Shiseido Future Solution LX Yutaka verzorging

Lichaamverzorging & massages

Shiseido exclusieve manverzorging

Hot stone massage

Shiseido behandeling met alginaatmasker

Duo cabine

Pedicure

Kruidenstempelmassage

Manicure

Handen & voeten

Verwenpedicure/ manicure

Wimperlifting

Lichaamsmassage

Gelish

Kleurenanalyse

lichaamsverzorging

Nagelconstructie

Ontharen/ epilaties

Nagelbeugel

Wij maken gebruik van cookies

De website van Vancora maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie