OxyGeneo + TriPollar

Met de OxyGeneo bieden wij u een behandeling met  3 werkzame acties gelijktijdig : Exfoliatie + Insluizen + Zuurstofverrijking. De resultaten zijn zichtbaar en voelbaar beter dan een "gewone" microdermabrasie:

 • Exfolieert & hydrateert
 • Herstelt het huidvolume
 • Geeft een jeugdigere uitstraling
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Vermindert hyper-pigmentatie
 • Verbetert de celvernieuwing
 • Vermindert de zichtbaarheid van rimpels
 • Verbetert de huidstructuur
 • Verfijnt grove poriën
Uitgebreide uitleg

De Geneo+ van Pollogen is een apparaat waarmee we twee verschillende huidverbeterende behandelingen kunnen aanbieden. De Oxygeneo behandeling heeft u opnieuw een stralend, frisse huid en de TriPollar behandeling zorgt voor een doeltreffende huidversteviging.

DE OXYGENEO BEHANDELING

Tijdens een OxyGeneo behandeling vinden er 3 werkzame acties gelijktijdig plaats. We krijgen dus meer resultaat in minder tijd!

 1. EXFOLIATIE. De huid wordt tot diep in de huid gereinigd en alle dode huidcellen worden grondig verwijderd. Dit gebeurt op een milde, huidvriendelijke manier waarbij de huid niet beschadigd wordt. Hiervoor wordt per klant steeds een nieuwe speciale "slijp"-capsule gebruikt.
 2. INSLUIZEN. Tijdens het exfolieren van de huid wordt er een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie (punt 1) en zuurstofvoorziening van binnenuit (punt 3).

  Er is keuze uit 2 verschillende soorten gel die nog extra resultaten naast deze van de grondige exfoliatie geven.

  - NeoRevive Gel: deze gel brengt ingrediënten met een herstellende en regenerende werking diep in de huid en verbetert de huidbalans en de huidtextuur.

  - NeoBright Gel: deze gel werkt intensief op de hyperpigmentatie (donkere pigmentvlekken) en op niet-actieve acné. De NeoBright behandeling is ook uitstekende geschikt voor het verminderen van littekens (bv. na acné).

  Een combinatie van beide behandelingen is in kuurverband ook mogelijk en geeft zowel de hyper gepigmenteerde als de vochtarme huid maximaal wat nodig is.

 3. ZUURSTOFVERRIJKING. De speciale samenstelling van de gels en de capsule veroorzaken ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de bovenste huidlagen te sturen. De opname van de actieve werkstoffen, voedingsstoffen en celvernieuwing wordt nu optimaal!

Hoe vaak?

Het resultaat van de 3-in-1 OxyGeneo behandeling zie en voel je al na één behandeling. Het resultaat is een zachte huid met een mooie frisse glans.

Voor wie een daadwerkelijke huidverbetering op lange termijn wenst raden wij aan om meerdere behandelingen in een  kuurverband te ondergaan waarbij een pauze van 1 tot 2 weken tussen 2 behandelingen wordt aangeraden.

Om het resultaat van een behandeling of kuur te behouden komt u best 1x om de 5 à 6 weken terug voor een nieuwe behandeling. Zo heeft u het hele jaar de perfecte uitstraling!

De 3-in-1 OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huidtypes, alle huidskleuren en alle leeftijden.

Voordelen OxyGeneo:

 • Zuurstofverrijking van binnenit
 • Verbetert de huidstructuur
 • Gladdere huid en stralende teint
 • Optimale opname van actieve werkstoffen
 • Direct zichtbare resultaten

DE TRIPOLLAR BEHANDELING

Wenst u uw huid te verstevigen? Kies dan voor de 4-in-1 super facial!

TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor een niet-chirurgische verstrakking van het gelaat, rimpelvermindering en versteviging van de gelaatscontouren. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor bijzonder fraaie resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De behandeling herstelt tevens het huidvolume en verbetert de celvernieuwing. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden bij een kuur van 3 tot 6 behandelingen langdurig aan en dit zonder operatie en zonder genezingstijd.

TriPollar kan als alleenstaande behandeling of in combinatie met de OxyGeneo behandeling.

Voordelen TriPollar:

 • Vermindering van rimpels en lijntjes
 • Verbetering van gelaatscontouren
 • Verstrakking van verslapte huid
 • Versteviging van de huidscontouren
 • Anti-aging

Laserontharing

VISIA huidscan

ENVIRON Gelaatsverzorgingen

SHISEIDO gelaatsverzorgingen

ENDERMOLIFT

Shiseido: basis verzorging

DERMAROLLER

SHISEIDO EXPRESS VERZORGING

Skin Rejuvenation PLS

Shiseido zen-verwen verzorging

Shiseido zuiverende verzorging

T-away

LPG endermologie

Shiseido Future Solution LX Yutaka verzorging

Lichaamverzorging & massages

Shiseido exclusieve manverzorging

Hot stone massage

Shiseido behandeling met alginaatmasker

Duo cabine

Pedicure

Kruidenstempelmassage

Manicure

Handen & voeten

Verwenpedicure/ manicure

Wimperlifting

Lichaamsmassage

Gelish

Kleurenanalyse

lichaamsverzorging

Nagelconstructie

Ontharen/ epilaties

Nagelbeugel

Wij maken gebruik van cookies

De website van Vancora maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie