Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Bodysculptor excell+

UW DROOMLICHAAM BINNEN BEREIK! GEMIDDELD 2 KLEDIJMATEN OP 12 BEURTEN!

BodySculptor is een unieke, gepatenteerde en medisch erkende afslankingsmethode. Door het stimuleren van het
natuurlijk verbrandingsproces van vetten en het lichaam te ontlasten van afvalstoffen is het mogelijk om snel en
efficiënt het silhouet te verbeteren. Deze techniek is het perfecte alternatief voor de zware chirurgische methodes en bovendien zeer relaxerend en aangenaam. Na een kuur van 2 of 6 weken zijn de effecten zichtbaar op het gelaat nl. de kin en op het gehele lichaam: armen, taille, heupen, buik, dijen, knieën en kuiten. De medische studies bewijzen het alsook de talrijke resultaten in meer dan 40 centra in Vlaanderen. Eén afslankingskuur biedt de mogelijkheid om 1 tot 2 kledingmaten te verliezen en dit zonder een streng dieet.

Bezoek snel de website van BodySculptor www.bodysculptor-vlaanderen.be en bekijk
het korte demofilmpje.

Uitgebreide uitleg
ik heb een vraag
Hebt u na het lezen van de uitleg over een bepaalde behandeling nog vragen, aarzel niet om ze ons te stellen. Dit kan telefonisch of uiteraard ook in de winkel.
051/20 23 94

TRAKTEER JEZELF JOUW DROOMLICHAAM EN VERLIES 1 TOT 2 KLEDIJMATEN OP 12 BEURTEN!

BodySculptor exCell+ is een moderne en efficiënte afslankingstechniek uit Frankrijk afkomstig. Deze revolutionaire afslankingsmethode ontving de prijs als beste afslankingsmethode uitgereikt door de internationale pers en is vanaf nu ook in België beschikbaar.

Wat doet de BodySculptor exCell+?
De bodySculptor doet 4 zaken en combineert 2 verschillende technieken! De therapie combineert de efficiëntie van lage frequentiegolven (lager dan 100Hz), met de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie. Deze golven zijn absoluut onschadelijk voor de huid en het lichaam. BodySculptor exCell+ laat toe om op quasi selectieve manier de vetmassa te verminderen.

De specifieke golflengte van de BodySculptor stimuleert het biologische mechanismen van ons natuurlijk vetverbrandingssysteem ( de lipolyse ). De opgestapelde vetzuren onder vorm van triglyceriden in de vetcellen worden, door de bio-magnetische golven van de BodySculptor, vrijgemaakt, afgescheiden en verwijdert met  een ontzwelling van de vetcel tot gevolg.

Dit eliminatieproces wordt versnelt door een doeltreffende drainage door micropressie, die tijdens de behandeling plaats vindt. Zo bekomt men progressief een specifieke reductie van de lichamelijke vetmassa ter hoogte van de behandelde zones en eveneens duidelijke effecten op de niet niet behandelde delen. Geleidelijk aan verminderen lokale vetophopingen, met een "sculptuur effect" van het silhouet als gevolg.

Resultaten van medische studies hebben kunnen aantonen dat de BodySculptor eveneens een positeif effect heeft op de lipiden die abnormaal rond de ingewanden of in de spieren worden opgestapeld, wat het apparaat een gunstige rol toebedeeld in het domein van de gezondheid.

Daarenboven gaan de stimulerende eigenschappen van de BodySculptor gepaard met een duidelijke
gewaarwording van spierontspanning en werken een verbetering van het algemeen welzijnsgevoel in de hand.

De BodySculptor exCell+ in de praktijk
De BodySculpor bestaat uit een apparaat verbonden met twee laarzen verbonden met een buikgordel, twee singels voor de armen en een kinstuk waarin de micro-compressie en de electroden voor biomagnetische golven verwerkt zijn. Tijdens de behandeling krijg je een zacht warme gewaarwording vergezeld van een lichte transpiratie,
een quasi algemene slaperigheid en een ontspannend gevoel over het gehele lichaam en spieren.

BodySculptor exCell+ : voor welke lichaamszones?
De BodySculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones tegelijkertijd namelijk TAILLE, HEUPEN, BUIK, DIJEN, KUITEN, KNIEËN, ARMEN, KIN en GELAAT.

Kan deze techniek een oplossing bieden voor een verslapte huid?
Vanaf een bepaalde leeftijd begint een huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen ...

Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt hierin een belangrijke rol maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap(-pen) en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de stevigheid, spanning, textuur en elasticiteit van een huid mee bepalen. Een kuur met de BodySculptor verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. BodySculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek.

Een medische studie verricht op 22 vrouwen, die een kuur van 12 behandelingen met de BodySculptor gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden en bij 36% van hen vond deze versteviging erg indrukwekkend.

BodySculptor: voor wie?
Dit is dè oplossing om af te slanken en bovendien is deze afslanking gericht op alle lichaamszone's. Het is uitermate geschikt voor vrouwen maar tevens voor mannen. Op de leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor mensen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Contra-indicaties:

  •  Zwangerschap
  •  Dragers van een pacemaker
  •  Personen met hormonale verstoring moeten de behandelende arts raadplegen
  •  Personen met een ernstige ziekte
  •  Diepe veneuze trombose
  •  Infecties ter hoogte van bloed- en lymfevaten
  •  Zware hartinsufficiëntie
  •  Hemofilie

 

BodySculptor: welke resultaten mag men verwachten?
Het gemiddeld verlies van centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt
ongeveer 2 kledingmaten (we gaan er hiervan uit dat de persoon in kwestie een gemiddelde BMI van 28 heeft; vrouwen met een maatje 36 kunnen uiteraard geen 2 kledingmaten verliezen). Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een duidelijk centimeterverlies is! De BodySculptor is ook bijzonder gunstig voor de gezondheid. Deze therapie zorgt voor een aanzienlijke reductie van vetmassa rond orgaanweefsel en van de intramusculaire triglyceriden.

Maak kennis met de BodySculptor via een kort demo-filmpje op www.bodysculptor-vlaanderen.be

Vul uw gegevens in en ontvang onze promoties.

Vancora werkt met een ervaren team
schoonheidsspecialistes. U kunt vertrouwen
op onze jarenlange ervaring