Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Endermolift

Gerichte en snelle anti-ageingbehandeling!

De LPG-technologie is al jaren een vaste waarde in ons instituut. Met de nieuwe Mobilift M6 hebben we zelfs een prijsbeest in huis. Het toestel won in het jaar van z’n lancering, 2014, tal van Beauty Awards en is de enige anti-ageingbehandeling ter wereld die wetenschappelijk werd erkend!

Het gebruik van de Mobilift M6 is in het bijzonder bedoelt voor iedereen die z’n gelaatscontouren, hals en decolleté wil verstevigen en die z’n rimpels, kraaienpootjes en dubbele kin wil verminderen.

De behandelingen kunnen in kuurvorm of als extra module bij uw gebruikelijke gelaatsverzorging worden genomen.

Uitgebreide uitleg
ik heb een vraag
Hebt u na het lezen van de uitleg over een bepaalde behandeling nog vragen, aarzel niet om ze ons te stellen. Dit kan telefonisch of uiteraard ook in de winkel.
051/20 23 94

Hoe werkt het precies?

Om te weten hoe de LPG Endermolift werkt moet je begrijpen hoe de huid in elkaar zit. Fibroblasten zijn ingenieuze huidcellen. Ze maken maar liefst 3 uiterst belangrijke stoffen voor onze huid aan. Collageen voor het onderhoud en de stevigheid. Elastine voor de soepelheid. Hyaluronzuur voor het volume en de hydratatie. Allemaal stoffen die je huid jong en stralend houden. Maar fibroblasten worden met het verouderen lui. Ze produceren aldus minder collageen, elastine en hyaluronzuur. Net zoals het wetenschappelijk is bewezen dat je je spieren door fysieke activiteit in vorm kunt houden zo hebben de wetenschappers en technici bij LPG een speciale massagetechniek, dewelke ze Liftmassage heten,  ontwikkeld. Het is deze massagetechniek  die ervoor zorgt dat de fibroblasten terug aan activiteit winnen. Deze massage is 100% natuurlijk en biedt snel zichtbare resultaten die zich sessie na sessie vermenigvuldigen. Endermolift is trouwens de enige technologische anti-ageingbehandeling ter wereld die tot op heden wetenschappelijk werd erkend!

De speciale massagekop van de Endermolift ziet er een beetje als een epileertoestel uit maar maak je geen zorgen de behandeling is volledig pijnloos. Afhankelijk van het gekozen kopstuk en de snelheid waarmee het kloppen van de klepjes wordt ingesteld kan het toestel inwerken om de teint te verhelderen ( grauwe vermoeide huid, rokershuid, donkere kringen ), om de rimpels en groeven op te vullen ( kraaienpootjes, fronsrimpels, voorhoofdrimpels, lippencontourrimpels ) en om de  gelaatscontouren te verstevigen (huidverslapping, elasticiteitsverlies, dubbele kin).

Bij Endermolift kun je kiezen om een bepaalde zone of het volledige gelaat te bewerken.

De werking lijkt op twee vingers die zacht of iets steviger, al naar gelang het beoogde resultaat, en in een ritmisch tempo je gelaat masseren. Eerst klinkt de massagekop als een stofzuiger maar al snel krijgt het geluid iets hypnotiserends en wordt het zelfs ontspannend. De meeste mensen vallen stil tijdens de behandeling en blijken echt van dit moment te hebben genoten.

Extra module bij je verzorging.

Je kunt bij je gebruikelijke gelaatsverzorging voor een extra Endermolift module kiezen. Bij een module express van 15minuten ( 20€ ) nemen we één of enkele zones onder handen die u belangrijk vindt. Bij een module anti-age van 30minuten ( 38€ ) bewerken we het gehele gelaat

Endermolift gelaatsverzorging.

We hebben ook een Endermolift gelaatsverzorging. Ze is de ideale verzorging voor iemand die voor een belangrijke gelegenheid een echte coup d’éclat van z’n huid wil bekomen. Ze bevat een grondige reiniging, een Casmara alginaat of Environ masker aan je huidtype en huidconditie aangepast en een Endermolift module van 30 minuten (volledige gelaat). Na een behandeling ziet en voelt je gezicht er stralend fris, helder en gezond uit. Ook ideaal om de wat doffe, grauwere teint van een rokershuid sterk op te helderen. Deze verzorging duurt 60 minuten en komt op 75€.

Kuurvorm.

Als je specifiek tegen rimpels, groeven en verslapping wilt werken dan heeft de Endermolift behandeling zijn grootste effect als je ze in kuurvorm neemt.

Je kan kiezen voor een bepaalde zone of enkele kleinere zones van het gelaat. De kuur bestaat uit 10 beurten van telkens 15minuten. Hierbij is het belangrijk dat je toch zo’n tweemaal per week en dit gedurende vijf opeenvolgende weken kunt komen. De kuurprijs komt op 250€.

De zones waaruit kan worden gekozen zijn: voorhoofdrimpels, fronsrimpels, huidverslapping en/of kraaienpootjes rond de ogen, donkere kringen rond de ogen, verslapping van de contour ter hoogte van de kaaklijn, lippencontourrimpels, dubbele kin en hals.

Je kan ook kiezen voor een volledige anti-ageingbehandeling  van het gehele gelaat. Deze kuur bestaat eveneens uit 10 beurten maar nu van 30 minuten. Net zoals bij de plaatselijke zones is het belangrijk om tweemaal per week en dit ook gedurende vijf opeenvolgende weken te komen. De kuurprijs komt op 450€.

Het grote voordeel bij een kuur  is dat je een optelsom aan resultaten bekomt. Behandeling na behandeling zie je rimpels en groeven verminderen, contouren verstevigen en wordt er een algemene betere kwaliteit van de huid en een mooiere teint bekomen.

Vul uw gegevens in en ontvang onze promoties.

Vancora werkt met een ervaren team
schoonheidsspecialistes. U kunt vertrouwen
op onze jarenlange ervaring