Spraytanning

spraytanning; het meest geavanceerde tanningsysteem momenteel op de markt; geeft je huid een perfect natuurlijk bruine tint en dit in nog geen 15 minuten tijd.
Leuk en mooi wanneer je bijvoorbeeld gaat trouwen, voor een avondje uit, communie of feest in het algemeen...

Wat is een spraytanning?
Is het aanbrengen (vernevelen) van een tanning lotion op de huid. Graad van het verkleuringsproces wordt bepaald aan de hand van de aanwezige teint. Er zijn verschillende concentraties naargelang de gewenste intensitiet van de tint.

Is de behandeling veilig?
De behandeling is absoluut veilig en heeft geen bijwerkingen. Het actieve component in de lotion is DHA. DHA wordt gemaakt van rietsuiker en kan niet door het lichaam worden opgenomen, maar zal alleen de bovenste dode huidcellen verkleuren.

Hoe lang blijft de bruine kleur?
Het resultaat blijft ongeveer 5 à 7 dagen, het verdwijnt langzaam zoals een door de zon gekleurde huid. Het regelmatige gebruik (2X daags) van een hydraterende lotion of crème zal de houdbaarheid met een paar dagen verlengen.

Mag men zich blootstellen aan UV-stralen na de tanning?
men mag zonnebaden maar de tanning beschermt niet tegen UV-stralen van de zon. Het is dan ook aan te raden een zonneproduct met beschermingsfactor te gebruiken.

Voor wie is  tanning?
Voor iedereen die een perfect bruin kleurtje wil bekomen en dit in nog geen 15 minuten tijd. Zowel mannen, (zwangere) vrouwen als mensen die omwille van bepaalde redenen niet (mogen) zonnen, kunnen zonder risico van deze uiterst huidvriendelijke behandeling genieten.

Voor- en nabehandeling
Om het beste resultaat te verkrijgen en een eventuele teleurstelling te voorkomen, dient u onderstaande informatie zorgvuldig door te lezen en toe te passen.

Voorbehandeling:
- Niet meer de huid harsen binnen de 4 dagen voor de tanning.
- Scheren mag tot 1 dag voor de tanning.
- Lak bij voorkeur uw nagels om opname van de tanning vloeistof te voorkomen. Dit mag ook met transparante nagellak zijn.
- Scrub uw lichaam met een normale huidscrub 2 of 3 dagen voor uw tanning sessie.Ruwe plekken zoals ellebogen, handen, voeten en knieën iets steviger scrubben.

Op de dag van de tanning:
- Gebruik enkel water tijdens het douchen/ wassen. Geen zepen of doucheproducten.
- Gebruik geen make-up, geen dagcrème, geen bodylotion, geen deodorant,... zodat de dode huidcellen 100% droog en schoon zijn, en de tanning vloeistof goed kan worden opgenomen. Dit is zeer belangrijk.
- Neem donkere, los zittende kleding mee voor na de tanning sessie. 

Nabehandeling:
- Uw tanning droogt gedurende het aabrengen, maar heeft tijd nodig om de dode huidcellen te verkleuren. Daarom adviseren wij u om niet te douchen tot 4 uur na de tanning zodat de tanning vloeistof goed kan indringen. Na 8 uur is het optimale kleurtje berijkt en wordt u niet meer donkerder. Bij het douchen spoel je het overmatige product weg.
- Vermijd transpiratie tot na de eerste douche. Dus niet sporten.
- Om de kleur goed te behouden adviseren wij u om na het douchen een goed hydraterende crème of tanoptimazer te gebruiken. Dit ook de volgende dagen 2X per dag.
- Ook raden we aan om lang baden en sauna's te vermijden.Dit versnelt het afschilferen van de huid waardoor de tanning minder lang zal houden.
 

Laserontharing

VISIA huidscan

ENVIRON

SHISEIDO

OxyGeneo + TriPollar

ENDERMOLIFT

Shiseido: basis verzorging

DERMAROLLER

Shiseido express verzorging

Skin Rejuvenation PLS

Shiseido zen-verwen verzorging

Shiseido zuiverende verzorging

T-away

LPG endermologie

Shiseido Future Solution LX Yutaka verzorging

Lichaamverzorging & massages

Shiseido exclusieve manverzorging

Hot stone massage

Shiseido behandeling met alginaatmasker

Duo cabine

Pedicure

Kruidenstempelmassage

Manicure

Handen & voeten

Verwenpedicure/ manicure

Wimperlifting

Lichaamsmassage

Gelish

Kleurenanalyse

lichaamsverzorging

Nagelconstructie

Ontharen/ epilaties

Nagelbeugel

Wij maken gebruik van cookies

De website van Vancora maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie