Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Universal contour wrap

Wanneer u een manier zoekt om wat extra centimeters kwijt te raken kunt u altijd naar een sportschool gaan of het nieuwste dieet proberen, maar wanneer u onmiddellijk resultaat wilt moet u kiezen voor Universal Contour Wrap. Wij garanderen u dat u in slechts 2 uur minstens 15 cm zult verliezen dus perfect voor een speciale gelegenheid of om op vakantie te vertrekken.

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn maar wij zijn er van overtuigd dat u onder de indruk zult zijn van een gemiddeld verlies van 25 - 35 cm per behandeling.

Dubbele Garantie!
Wij garanderen dat u bij uw eerste behandeling ten minste 15cm in lichaamsomtrek verliest. Is dat niet het geval dan hoeft u niets te betalen. Op voorwaarde dat er geen gewichtstoename is moet het verlies in lichaamsomtrek ook na een maand minstens 15cm zijn of u mag de behandeling gratis overdoen.

 • Wij garanderen dat u bij uw eerste behandeling ten minste 15cm in lichaamsomtrek verliest
 • Werkt op plaatsen waar moeilijk afslanking kan worden bereikt
 • Is een geweldige start voor een vermageringskuur. Een ontgift lichaam slankt gemakkelijker af
 • Verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies
 • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
 • Werkt de vorming van cellulitis tegen
Uitgebreide uitleg
ik heb een vraag
Hebt u na het lezen van de uitleg over een bepaalde behandeling nog vragen, aarzel niet om ze ons te stellen. Dit kan telefonisch of uiteraard ook in de winkel.
051/20 23 94

Voel het verschil
De universal contour wrap is oorspronkelijk bedacht als medische behandeling voor lever- en nierpatiënten. In de schoonheidsverzorging wordt de universal contour wrap vooral gebruikt omwille van zijn afslankende en ontgiftende werking toegepast. De behandeling zuivert en onttrekt gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleert het lymfesysteem waardoor nog meer schadelijke stoffen het lichaam kunnen verlaten. Vooral op plaatsen waar gifstoffen zich ophouden en vorming van cellulitis begint, kunnen we een gevoelige afslanking en versteviging bereiken. De universal contour wrap garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.

Versteviging en verstrakking
Het is niet ongewoon dat een klant na een kuur van 3 behandelingen een maatje minder in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze behandeling. Tijdens de behandeling kunnen we probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra worden behandelt.

Een meetbaar verschil
Wij garanderen dat u bij uw eerste behandeling ten minste 15cm in lichaamsomtrek verliest. Is dat niet het geval dan hoeft u niets te betalen. Op voorwaarde dat er geen gewichtstoename is moet het verlies in lichaamsomtrek ook na één maand minstens 15cm zijn of u mag de behandeling gratis overdoen.

Een revitaliserende behandeling
De elastische windels welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten terug af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft je na een behandeling helemaal niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met de Universal Contour Wrap gaat men zich lekkerder in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn.

Ons advies voor een slanker en gezonder lichaam
We raden iedereen een kuur van 3 behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale centimeterverlies dat je wenst te bereiken, of je de behandeling combineert met een dieet, hoe los je huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulitis is. De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden.

Universal Contour Wrap

 • Werkt op plaatsen waar moeilijk afslanking bekomen kan worden.
 • Is een geweldige start voor een vermageringskuur.
 • Verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies.
 • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid.
 • Is voor iedereen die er snel goed wil uit zien.

Vul uw gegevens in en ontvang onze promoties.

Vancora werkt met een ervaren team
schoonheidsspecialistes. U kunt vertrouwen
op onze jarenlange ervaring